PÅSKKAMPANJ – Få 15% rabatt med koden PÅSK24

Svenskt företag med svensk support. Snabb leverans med DHL. Fri frakt över 500 kr.

Svenskt företag med svensk support. Snabb leverans DHL. Fri frakt över 500 kr.

Kom igång med din klocka,
hämta manualer och guider.

Här hittar du våra manualer digitalt som PDF filer, kom igång guider mm.

Ladda hem app

För att klockan ska fungera, ladda hem vår app via vår app sida.

Snabba tips

Manualer

Kom igång

filmer

4 snabba tips.

agsdi-battery-level3

Laddning

Tänk på att inte ladda din klocka med en starkare laddare än 5W och 1Amp. Batteriet kan ta skada om den laddas med en för stark adapter.

agsdi-drop

Vatten

Vår rekommendation är att INTE bada eller duscha med klockan, och inte utsätta den för mycket vatten, då klockan kan utsätts för mer vatten under en längre period än vad som föreskrivs.

agsdi-hand-watch

Klockans glas

Betrakta klockan som en mobil, den tål inte att den tappas i golv mm. glaset går ej att byta. Tips är att köpa till vår drulleförsäkring.

agsdix-smt3-sim-card

Simkort

Våra GPS klockor kräver simkort för att fungera. Vi rekommenderar vårt Safekid Verbal abonnemang.
Läs mer om simkort här.

filmer

Här finner du filmer på funktioner och inställning i vår app SAFEKID SVERIGE och i våra olika modeller.

Vår Youtube kanal

Filmerna hittar du på vår YouTube kanal.

XL17

XL17

Installera simkort i XL17

Unboxing XL17

junior t6

Junior T6

Installera simkort i Junior T6

Unboxing Junior T6

SAFE23

Nova

Installera simkort i NOVA

SAFE23

SAFE23

Installera simkort i SAFE23

Unboxing SAFE23

ROCKET

Unboxning Rocket 4G

Installera simkort i en  Rocket 4G

Uppstart av Rocket 4G

vår app

Registrering av konto i app

Grundläggande inställning i appen med Rocket som vald modell.

Funktioner på kartan i appen.

Hitta QR-kod i klockan

Kom igång guide

Ladda hem guiden

Du kan ladda hem vår guide som en PDF.